Chocken

16.11.2016 kl. 10:32

Alltså jag vet att det här är världens fånigaste, ytligaste och mest skrattretande inlägget någonsin. Men i morse i jobbets hiss på väg från omklädningsrummet till mitt rum så råkade jag ta en titt i spegeln och märkte att jag glömt sminka mig. Ve och fasa, höll på att få hjärtinfarkt där jag stod. På morgon hade nog kommit ihåg att bädda alla sängar, hänga tvätten, tömma diskmaskinen, fixa Buus morgonmål, och ge antibiotika åt båda barnen, men att smeta på lite puder och mascara hade jag tydligen glömt.

Jag är medveten om att många aldrig sminkar sig, men med min rödflammiga hud och totalt osynliga ögonfransar ser jag nästan död ut utan smink. Lite som känslan att gå ut utan byxor. Visst kan jag gå till butiken utan smink, men där går gränsen. Att jobba på en mottagningspoliklinik med ett ansikte som typ inte ens mina kolleger kände igen var minst sagt obekvämt. Som tur behövde jag själv inte titta på mig själv.

Edit: nu märkte jag här hemma att jag hela dagen har haft ett örhänge i bara ena örat. Jösses. Sådana som jag borde hållas på anstalt.

Om mig