fredag

24.03.2017 kl. 15:41

Nämen hej. Jag börjar jobba först klockan 10 och nu sitter jag här färdig och väskan packad och undrar vad jag ska göra med all tid som jag har denna morgon. Vanligtvis brukar jag undra vart tiden tar vägen om morgnarna, när jag hittar mig på bibban först 11-tiden. Förklara det du.

Mercedes BenzVill ha! (källa autovaraosatnetista.fi )

Men nu tänkte jag för en gångs skull bara meddela att jag är på gott humör, utsövd och pigg och ser framemot en arbetsdag. Solen skiner (det är lite för kallt dock) och jobb på en fredag innebär maximal fredagskänsla när arbetsdagen är slut. Då ska jag hem och dricka ett glas vin. Har flängt omkring så mycket de senaste veckosluten att jag riktigt ser fram emot en kväll i soffan med ett glas vin och Voice of Finland. På lördagen är jag kanske redan uttråkad och vill hitta på nåt annat. Oberoende, skönt med ett oplanerat veckoslut framför sig. 

Det enda som drar ner på mitt humör är att mitt apelsinträd håller på att gå bort. Drop drop sig bladen en efter en när de faller ner. Här har den kämpat sig genom hela vinter, men nu äntligen med solljus gav den upp. Det är deppigt.

Men förövrigt tycker jag att den här fredagen är bra. Ha det bra ni också.

Kommentarer (2)
Very nice car! We at Five Four Review Inc have done a similar feature on that exact same car!
Promotional coupons by Five Four Review Inc05.06.17 kl. 14:55
Hello! Your blog has not been updated in a while. Are you ok?
Dropship on SaleHoo With Chris26.09.18 kl. 21:56

Om mig